hey babes

Några timmar kvar av mars, tack gud! Den värsta månaden på jag vet inte när. Sedan gillar jag att gå in i april, en härlig vårmånad! Snön är redan borta och plusgraderna är här, underbart! Däremot hatar jag första april, jag blir helt paranoid då och vågar inte lita på ett enda ord av vad någon säger, säkert många med mig där!
 
Har nyss lämnat en helg bakom mig som bara stavades f-e-s-t. Lite tråkigt ändå när det blir så, även om man kan ha förjävla kul kvällarna när man är ute! I fredags blev det utgång med Lina och Gabbie på Oscar, och det blev en kväll med lite för mycket av allt, så jag klev inte ur sängen för en 3 tiden lördag eftermiddag. Gjorde mig i ordning direkt och åkte ner till Jessica för att göra pizza och börja förfesta innan vi sedan åkte iväg på fest. Så det blev två trevliga kvällar, med även två extremt slitna dagar så det är skönt med vardag och vanliga rutiner nu några dagar innan kommande helg.
 
Jag önskar man kunde spola fram tiden en månad, det är så mycket på gång och rastlös som jag är vill jag alltid att saker ska hända NU.
 
 
 
 
 

RSS 2.0