helgen!

efter en vecka med ett par jobbiga dagar så har jag haft bästa helgen på länge! :) så himla skönt!
 
fredag: klev upp vid 8 och gjorde mig klar för att åka till harmånger och hälsa på jessica, melody och lilla kobra :) vi hade inte setts på ett bra tag, så i 4 timmar satt vi och pratade hur mycket som helst. vid 4 tiden åkte jag tillbaka till stan igen, och mötte upp jessica där (jessica engström) kan ju säga att det har varit lite rörigt för folk och fatta vem av dom jag har pratat om tidigare när båda heta jessica, och ena engberg i efternamn och andra engström ;) haha, aja, vi gick och handlade lite mat och åkte sedan hem till mig och gjorde tacorullar och kollade på let's dance och hade en riktigt mysig kväll!
 
lördag: började dagen med lite frukost tillsammans med jessica, och sedan när hon åkte hem så städade jag en del, och sedan tittade på en film och tog det lugnt. vid 6 tiden började jag göra mig i ordning inför kvällens utgång! tony dök upp rätt tidigt, och lite senare vid 9 så kom sofia & tova hit och förfestade med oss :) även gabbie dök upp lite senare och hängde med oss ner på stan sedan där vi började med att gå på stadshuset där det var ett event  - club decadence. vi hade verkligen skitkul igår, och det märktes att det var löningshelg eftersom det var riktigt mycket folk ute!
 
idag har jag dock haft en riktigt slö dag! tror det blev några shots för mycket igår, eftersom jag har knappt sovit någonting inatt utan bara legat och mått illa. vid 1 tiden tog jag mig upp ur sängen, och tog en dusch osv. innan det blev ett besök på vårmässan på nordic, och den var väl inte så mycket att hänga i gran precis, men eftersom jag bor så nära så var det bara skönt att få ta och en promenad och komma ut lite en stund.
 
lite instagram bilder från veckan.
tog årets första mjukglass tillsammans med persika i solen, men den såg lite ledsen ut tycker jag..
otroligt söta sobra!
pigg kille efter krogen
 

RSS 2.0