it's cold around me

Tjäna! Bra med er eller? Här är läget fint! Något som dock inte är riktigt så fint är vädret idag. Endast 4-5 grader varmt, och det blåser som F*****N! Och regnar  från och till hela tiden, eller snarare haglar vilket det också gjorde ett tag - inte sådär jättemysigt ;) Det känns verkligen att jag befinner mig uppe i norr nu, våren hänger inte riktigt med. 
 
Dom här första dagarna denna vecka till tillbringats åt lite allt möjligt, har varit och kollat läget på stan och alla dess butiker, pysslat lite här hemma, varit på Lulebo med Daniel och kollat upp lite saker angående en lägenhet vilket lät väldigt lovande, så blir det som planerat nu så blir vi otroligt nöjda. Klart besked om allting har vi nog inom en vecka, och jag hoppas verkligen att vi äntligen kan få ha lite flyt.
 
Just nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av top model och ska snart ta en dusch och även laga lite mat tills Daniel kommer hem från träningen. Sedan ska vi kolla på veckans andra fotbollsmatch, tycker jag har varit snäll som har funnits där som sällskap och kollat på ett par Arsenal matcher denna säsong (senast igår) men nu ska jag tydligen glida in på en Bayern - Real Madrid match också. Oj vad jag känner att jag skiter fullständigt hur det slutar..
 
Haha puss och hej! 
 
nedräkning till sommaren nu.

RSS 2.0