Inte ett halvår försent

Saknat mig här på bloggen? Ser att ni fortfarande kikar in på statistiken. Det var aldrig meningen att lägga ner bloggen, senast jag skrev ett inlägg var i juni när vi precis hade flyttat in i världens finaste lägenhet i Luleå, och ja, en del har hänt sedan dess kan man säga. Under sommaren hade jag fullt upp, det kändes som att jag levde på jobbet, med mycket sena kvällar osv. så energin till bloggen fanns inte, utan jag fokuserade enbart på att vara helt  "ledig" från allt när jag inte jobbade, för jag satt ju annars vid en dator hela dagarna menar jag.... Och därefter dog bloggen totalt. 7 månader hann jag spendera där uppe, och tiden gick sjukt fort alltså. Jag önskar att vissa ögonblick aldrig hade tagit slut, varför kan man inte frysa tiden? Människor är alldeles för dåliga på att njuta i nuet.
 
Nu nu sitter jag här, i min mysiga 2a i centrala Sundsvall igen. Det här året kan jag inte sätta ord på, det har både varit underbart och rent förjävligt. Men jag får frågan om det är skönt att vara tillbaka i Sundsvall hela tiden? Och ja, det är det, Även fast Luleå som stad är väldigt fin!
 
Imorgon är det nyårsafton med nästan samma människor som ifjol, (och lite fler) Jessica, Daniel, Tom, Tony mfl. kommer jag skåla in det nya året med. Mycket är sig likt men ändå inte, men nyårsskålen är otroligt efterlängtad! Ett nytt år kommer bli jätteskönt.
 
I slutet av  varje år brukar jag lägga upp en årsresumé i bilder här på bloggen. Ett väldigt långt inlägg, och inlägget kommer nog i år också fast i kortare form. Det dyker upp här inom dom närmsta dagarna.
 
 
 

RSS 2.0