sista januari

Så var vi inne på sista dagen av en månad som har känts ganska så lång, tycker det har varit januari i evigheter.. 2 månader kvar till april, april innebär vår, så fort våren kommer brukar det kännas som jag blir 10 kilo lättare och det känns lättare att andas. Vintern är en tung period för mig, jag kommer aldrig bli någon vintermänniska i hela mitt liv. Såna här dagar när snön yr och kylan tränger in innanför kläderna känns ju extra jobbiga, men egentligen så tror jag att det är mörkret som är jobbigast, så fort vi går mot ljusare tider så brukar jag alltid känna mig gladare. 
 
Har haft en helt okej fredag, vaknade upp med världens goaste kille, killar ♥ - en väldigt go pojkvän och en kurrande katt som har varit på ett underbart humör hela dagen - med andra ord jag har sluppit agera bitleksak idag, tack Bruce! Det var på tiden efter sådär 11 månader. Sedan träffade jag Jessica på stan och urättade lite ärenden, innan hon bjöd på middag, duktig på att laga köttfärssås hon! 
 
Nu ligger jag nedbäddad i sängen och laddar för att ta tag i disken, kan inte minnas när sist jag bara var hemma ensam en fredag kväll? Måste vara minst ett halvår sedan, men jag måste verkligen ta tag i allt som måste göras nu för morgondagen är rätt så fullspäckad med lunch hos morfar, besök av syrran & Kim etc. och på eftermiddagen så åker vi till Gnarp för att äta middag hos mamma. Ha en bra helg hörrni!
 
 
 
 
 

RSS 2.0