fredag!

vaknade av att telefonen ringde strax efter 8 tiden imorse, och det var felix som ville ha sällskap nere på stan så jag hängde på där. mitt på dagen var jag hemma igen och då var det dags att ta med Bruce till veterinären för hans andra vaccination, och det gick så bra så! han gjorde inte ett endaste ljud ifrån sig :)
 
nu sitter jag här på kökssoffan och jobbar på en powerpoint som boxaren kennedy katende ska ha. är dock så himla trött så jag kan knappt tänka, så jag tog ett litet break. är förövrigt så himla skönt med helg nu! har verkligen längtat hela veckan, fast inte av någon speciell anledning egentligen. eller ja, att jag får tid över, så det ska bli mycket träning i helgen.
 
var förresten på bio med persika igår och såg en film som hette mördaren ljuger inte ensam. ingen sådär "wow" film, men den var värd att se, för den var en mysig film som utspelade sig ute i skärgården, och den var rätt spännande också.  linus wahlgren var dessutom oväntat snygg i filmen, haha.. men ingen särskilt bra "biofilm" annars inte.
 
https://www.coop.se/Global/Medlemskap_MedMera/T%C3%A4vlingar/2013/700x260_MLIE.jpg
 
 

RSS 2.0