årsresumé 2012!

jag vet inte hur jag ska beskriva detta år? ena halvan var rikigt jävla bra, våren och sommaren! hösten har varit ganska seg och jobbig däremot, men det negativa skippar vi nu :) tänkte lägga upp lite bilder från olika händelser och minnen :)
 
 
I BÖRJAN AV 2012
idaaag
inte idag! utan januari - började använda mössa vilket jag knappt har gjort under hela min ungdom förut
 

mitt intresse för smink blev bara större och större

blev förälskad i chai latte!


köpte ett par pyjmasbyxor som jag verkligen har ääääälskat och levt i! dom åkte på så fort jag kom hem från skolan nästan jämt bara för att dom var/är så himla sköna! älskar allt med siden tyg.
DSC_0527
 


BLOGGEN:
i början av året startade jag denna blogg absoluteelin.se på grund av att jag ville ha en nystart och kom fram till att jag gillade denna bloggportal bäst ändå. jag var till en början väldigt aktiv och hamnade på "mest aktiva listan" på blogg.se förstasida vilket var jättekul eftersom jag fick jättemånga nya besökare, och det gav mig massor av inspiration! dock la jag bloggen på is efter ett tag när jag hade så mycket i skolan.
 

 
 TRÄNING:
jag har aldrig i hela mitt liv lagt ner så mycket tid på träning. allt från långa pass på gymmet, till flera mil i veckan ute på promenader eller jogggingturer. (tänkte skriva ett separat inlägg om detta senare om över hur jag har mått, förändras, vikt osv.)
 
 
 
 
BRYNÄS TOG SM GULD
jag fick se brynäs ta guld för första gången, annars var senaste vinsten -99 och då var jag för liten för att vara intresserad.

 
STUDENTFÖRBEREDELSER/MÖSSPÅTAGNING
DSC_1254
DSC_1257
DSC_1253
studenttävling -alla klasser i 3an bakade och bjöd hela skolan på alla hjärtansdag
 
fick äntligen hem studentmössan
 
ljusade upp håret innan jag blev rödhårig! en outfit innan en klassfest i maj
 
jag med världens bästa klasskompisar, gabbie & tony :)
 lånade en bild av diana på mig och persika på mösspåtagningen :) så jävla härlig dag! ♥ som dock slutade i sängen rätt tidigt för mig innan utgången på kvällen, haha.. men annars är det verkligen en dag att minnas.
 
 

 
KRYSSNING!
 jag åkte på en liten partyresa till tallin i 3 dagar med grabbarna veckan innan studenten! vi hade det jävligt kul, och har nyligen planerat nästa kryssning till Riga istället lite senare i vår!
 

 RÖDHÅRIG
färgade håret rött för första gången i mitt liv dagen innan studenten, och trivdes som fan i det! garanterat inte sista gången med denna färg! 
 
 

ÄÄÄÄNTLIGEEEN STUDENTEN!
 
efter 1 år på estetlinjen, och 3 år på business så var det dags för mig också! behöver jag säga mer än att det var en underbar dag som var så sjukt jävla efterlängtad?! gud vad jag skulle vilja uppleva den dagen igen, det var så jävla härligt att mötas upp i busbacken i världens bästa väder tidigt på morgonen och på eftermiddagen få kliva av båten och mötas av fullt med folk i hela hamnen och sedan hoppa på lastbilsflaket och få vara så jävla glad tillsammans med bästa klassen :') ♥  hade även en jättebra student mottagning och en underbar kväll som först började hemma hos julia och sedan åkte alla in på oscars.
 
 



MIN 20 ÅRSDAG!
 fyllde 20 och fick en massa fina presenter! bland annat ett macro objektiv till kameran, vilket gjorde att foto intresset ökade.
 

 
MIDSOMMAR!

sommarens höjdpunkt som även i år levererade bra och den blev ännu bättre när persika som ner som räddaren i nöden när vissa andra hade deckat, och vi hade det så jävla kul! började kvällen med några groggar hemma, och gav oss sedan ut på byn. vi kom hem mellan 4-5 på morgonen efter vi hade genat över en blöt äng så både var stelfrusna och genomblöta, vad skulle det vara bra för? haha.. en av sommarens bästa nättter iaf, helt klart!
 
ja, där började det ljusna och natten var långt ifrån slut.

 
GATUFESTEN
invigde gatufestveckan med en oplanerad utgång på måndagen tillsammans med jessica, en spårad kväll som inte slutade som planerat.
bakisfrukost dagen efter på coffé house i solen :)
såg bla. amanda jenssen
melody club, takida, eric hassle och många fler!

BESÖK AV FLICKORNA :)
saknade jessica & melody kom och hälsade på en regnig sommardag!


MYSKVÄLLAR/UTGÅNG

grillkväll med persika & linus :)
utgång med gabbie mfl!

SVART
blev less på att underhålla mitt röda hår så färgade det svart igen, vilket jag ångrar så himla mycket! även om jag trivs bra i svart hår också.
 
 

 
TURKIET
bokade en sistaminuten resa till turkiet i augusti som verkligen blev en jätteskön resa!
 

IPHONE
jag gick med i iphoneklubben i slutet av sommaren (vilket jag aldrig trodde jag skulle göra för något år sedan när jag var helt emot iphone) och skaffade även instagram och saker. nu när jag har haft både andriod och iphone så kommer jag aldrig byta tillbaks till android igen.
 
 


STENSTANS CAFÉ
dissade alla andra ställen och blev trogen kund med mina vänner på stensstans underbara café!
 

började plugga nätverksdrift/datateknik på mittuniversitet i augusti! dock känner  jag att det inte är min grej och därmed kommer söka om till hösten antagligen.

 
FOTOGRAFERINGAR
 
jag och jessica var ute och fotograferade en del, bla. i syfte för att fixa bilder på mig till en ny bloggdesign! höstdesignen blev klar, men dock kom det massa snö när jag skulle lägga upp höstdesignen som innehöll en massa höstlöv osv, så det blev aldrig av eftersom jag kände att den inte passade.
 
en bild hon knäppte i somras.
 
 
RENOVERING

i oktober fick jag äntligen komma igång med renoveringen av lägenheten vilket har tagit väldigt mycket tid under hösten. nu är det bara lite möbler som fattas, annars är allt klart! :)
mer bilder på hela lägenheten kommer i ett senare inlägg!
 
MER FEST
mimmi pigg på halloween festen

 
JULMYS
godisbak med mitt älskade lilla mongo jessica :) ♥
glöggmys och julfilmsmys!
 

ja det var en del av mitt 2012! nu ska jag ta och börja fixa mig inför kvällen :)

RSS 2.0